Power BI

[ucaddon_zoom_in_banner image=”2765″ title=”Why Power BI” small_text=”by Microsoft” link=”https://powerbi.microsoft.com/en-us/” button_text=”Explore More” button_color=”#a404cc” uc_init_settings=”” uc_fonts_data=”JTdCJTIydGl0bGUlMjIlM0ElN0IlMjJjb2xvciUyMiUzQSUyMiUyM2ZmZmZmZiUyMiU3RCUyQyUyMmNvbnRlbnQlMjIlM0ElN0IlMjJmb250LXNpemUlMjIlM0ElMjIxOXB4JTIyJTdEJTdE”]Terokai sebab utama organisasi memilih Power BI untuk memenuhi keperluan perkhidmatan kendiri dan perniagaan perusahaan (BI) mereka.[/ucaddon_zoom_in_banner]

Oleh Microsoft

Mengapa kuasa BI

Terokai sebab utama organisasi memilih Power BI untuk memenuhi keperluan perkhidmatan kendiri dan perniagaan perusahaan (BI) mereka.

Turn data into opportunity

Dorong keputusan perniagaan yang lebih baik di seluruh organisasi anda dengan Microsoft Power BI.

Maksimumkan pelaburan BI anda dengan analitis Synapse Azure. Belajar untuk mempercepatkan masa untuk wawasan dengan menyepadukan analitis penstriman, pembelajaran mesin dan AI dalam acara maya di atas permintaan Azure.

Rely on one of the largest and fastest growing business intelligence clouds

Cipta dan kongsi visualizations data interaktif merentas pusat data global, termasuk awan negara untuk memenuhi keperluan pematuhan dan peraturan anda.

Terokai lebih banyak